top of page
kansikuva3.jpg

Autotallien runkopaketit

Autotallin runkopaketti on kustannustehokas vaihtoehto rakentajalle, joka on suunnitellut rakentavansa tai rakennuttavansa autotallin pitkästä puutavarasta. Runkopakettimme sisältää arkkitehti- ja rakennesuunnittelun sekä rungon materiaalit. Runko on suomalaista mitallistettua puutavaraa ja seinien runkotolpat toimitetaan oikeaan mittaan sahattuina ja tarvittavilla työstöillä varustettuina. Tämä tuo ajansäästöä rakentamisessa ja mahdollistaa laadukkaan rakentamisen ilman pitkästä puutavarasta syntyvää hukkaa.

Runkopakettivaihtoehdot

Runkopaketeista on tarjolla ratkaisu eristämättömiin sekä eristettäviin rakennuksiin. Eristämättömiin rakennuksiin on tarjolla edullinen, mutta laadukas ja helposti rakennettava ratkaisu, jonka rakentaminen sujuu hyvin myös tee se itse rakentajalta.

Eristettävien rakennusten rakenteet on suunniteltu siten, että ne voidaan jättää rakennusvaiheessa eristämättä ja ne voidaan eristää myöhemmin, mikäli eristämiselle tulee tarvetta. Molemmissa runkopakettiratkaisuissa on ennalta määritellyt rakenneratkaisut ja mitat joilla rakennukset on mahdollista suunnitella. 

Tutustu runkopaketteihin osoitteessa runkopaketti.fi

Eristämättömät autotallit 

 

Yksilöllisesti suunniteltu, yksinkertaiset toimivat rakenneratkaisut, selkeät suunnitelmat, te-valmistetut kattoristikot ja seinien jäykisteet, sekä valmiiksi oikean mittaisina toimitettavat runkotolpat. Siinä muutama ominaisuus eristämättömistä autotalleista, jotka mahdollistavat onnistuneen autotallin rakentamisen kustannustehokkaaseen hintaan.

Videoiden avulla voi tutustua rakentamisen vaiheisiin ja muokkausmahdollisuuksiin joilla rakennus voidaan suunnitella.

Valinnat joiden mukaisesti rakennus voidaan suunnitella

 

Rakennuksen leveysvaihtoehdot:

2934 mm, 3884 mm, 4834 mm, 5784 mm, 6734 mm

Rakennuksen pituusvaihtoehdot:

4080 mm, 5030 mm, 5980 mm, 6930 mm, 7880 mm, 8830 mm

Sisäkorkeusvaihtoehdot: 2478 mm / 2262 mm

Kattomuodot:

  • ​Harjakatto 1:2, 1:2,5, 1:3, 1:4

  • Pulpettikatti 1:4 & 1:7

Ulkoverhoukseeen suuntaus: vaakaan / pystyyn​

Ikkunoiden, käyntiovien ja autotallin ovien sijoittelu tarpeiden mukaisesti päätyseinille ja sivuseinille

Ikkunat: 9x6 (890x590) & 9x9 (890x890)

Käyntiovi 9x21

Autotallin oven leveys tarpeiden mukaisesti

bottom of page